Nový autobus Setra S517 HD s kapacitou 57+1+1 miest prichádza do našej flotily

Autobus Setra S517 HD

 

S radosťou oznamujeme príchod najnovšieho prírastku do našej dopravnej flotily – autobusu Setra S517 HD, ktorý predstavuje spojenie pohodlia, bezpečnosti a inovatívnej technológie. Tento model je ideálny pre dlhé cesty a ponúka vysoký štandard prepravy pre 59 cestujúcich, vrátane miesta pre vodiča a sprievodcu.

 

Moderný dizajn a pohodlie

Setra S517 HD je známa svojím elegantným dizajnom a modernými technologickými prvkami. Interiér autobusu je navrhnutý s dôrazom na maximálne pohodlie cestujúcich. Sedadlá s extra polstrovaním, nastaviteľné opierky hlavy a viac miesta na nohy zabezpečujú, že aj najdlhšie cesty budú pre cestujúcich príjemné. Každé sedadlo je tiež vybavené USB portmi, umožňujúcimi pohodlné nabíjanie mobilných zariadení počas cesty.

 

Bezpečnosť na prvom mieste

Bezpečnosť je pre nás prioritou, a preto Setra S517 HD obsahuje najnovšie bezpečnostné technológie. Autobus je vybavený pokročilým systémom ESP, asistentom udržiavania jazdného pruhu, ako aj systémom proti blokovaniu kolies (ABS). Všetky tieto prvky zabezpečujú, že vodič má pod kontrolou aj tie najnáročnejšie jazdné podmienky a cestujúci môžu cestovať s pokojom.

 

Ekologický prístup

V súlade s našim záväzkom k ochrane životného prostredia je Setra S517 HD navrhnutá tak, aby bola čo najšetrnejšia k prírode. Vďaka efektívnemu motoru s nízkou spotrebou paliva a redukovaným emisiám pomáha tento autobus znižovať ekologickú stopu našej dopravnej činnosti.

 

Dostupnosť a služby

Nový autobus Setra S517 HD bude dostupný pre rôzne typy cestovania, vrátane školských výletov, firemných akcií, alebo medzinárodných tour. Ponúkame tiež možnosť rezervácie tohto autobusu pre súkromné udalosti a zájazdy.

 

Tento prírastok do našej flotily zdôrazňuje náš záväzok poskytovať najvyššiu kvalitu služieb a zlepšovať dopravné možnosti pre našich klientov. Očakávame, že nový Setra S517 HD prinesie našim cestujúcim ešte lepší zážitok z cestovania.

 

V prípade záujmu o rezerváciu tohto autobusu alebo potrebujete viac informácií, neváhajte nás kontaktovať. Tešíme sa na vaše cesty spolu s nami!

 
Autobusová doprava Považská Bystrica Povbus
Autobusová doprava Považská Bystrica Povbus
Autobusová doprava Považská Bystrica Povbus